banner
banner
banner
banner
X

Се обврзавме на
Обезбедување ВисокоКвалитет
Производи

Повеќе детали за комплетот за тестирањеGO
Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd. Ќе се фокусира на човечкото медицинско дијагностичко поле и главно ги покрива следните насоки: брзи тестови за болести кои се пренесуваат преку вектор (ВБД), брзи тестови за сексуално преносливи болести (СПБ), брзи тестови за болести на респираторниот систем и брзи тези за болести на дигестивниот систем. Освен тоа, со силна способност за истражување и развој, би посветиле повеќе внимание на дијагнозата на занемарени тропски болести (NTDs).
Како да се тестира?
dfb

Главни производиНие снабдуваме

IMMUNOBIO R&D и произведува висококвалитетни комплети за тестирање COVID-19, а исто така обезбедува неисечени листови и протеини.

Заus

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd е оригиналната организација во Immuno Group. Тимот на Hangzhou Immuno Biotech разви серија протеини и комплети за брзи тестови за ин витро дијагностичката индустрија во рана фаза. Постепено, IMMUNO беше добро познат како добар партнер за истражување и развој и добар снабдувач на производи за ветеринарни брзи тестови.

Гледај Повеќе
 • > 50

  Со повеќе од 50 патенти, кои постепено се претвораат во производи и услуги за клиентите

 • > 15%

  Повеќе од 15% од годишната продажба се инвестираат во истражување и развој на производи

 • > 100

  Во изминатата година обезбедивме техничка поддршка и услуги на повеќе од 100 компании од истата индустрија

 • > 50%

  Во последниве години, годишната стапка на раст на продажбата на компанијата е повеќе од 50%, сè повеќе клиенти не избираат нас

најнововести и блогови

Гледај Повеќе
 • Имунобио на меѓународна изложба за животна и здравствена индустрија во Пекинг во 2023 година

  Имунобио На 2023 Пекинг Меѓународна изложба за живот и здравствена индустрија, 13 јули 2023 година, штанд бр.: 3206 место на изложба: Меѓународен изложбен центар Кина, патот Источен Бејсанхуан 6, округ Чаојанг, Пек
  Прочитај повеќе
 • Достапен е тест за антиген на мајмунска сипаница

  На 15 август 2022 година, IMMUNOBIO's Monkeypox антигенски брз тест беше успешно развиен. Овој производ сè уште ја користи силната технологија на IMMUNO BIO, страничната имунохроматографија со колоидно злато.
  Прочитај повеќе
 • Достапен е брз тест за мајмунски сипаници

  На 27 мај 2022 година, лабораторијата IMMUNOBIO успешно го разви рекомбинантниот антиген на мајмун сипаница. Штом беа лансирани суровините производи, беа примени нарачки од различни експерименти низ целиот свет
  Прочитај повеќе

Оставете ја вашата порака