banner
banner
banner
banner
X

Ne u angazhuam për
Sigurimi i LartëCilësia
Produktet

Më shumë detaje rreth kompletit të testimitGO
Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd. Do të fokusohet në fushën e diagnostikimit mjekësor të njeriut dhe do të mbulojë kryesisht drejtimet e mëposhtme: teste të shpejta për sëmundjet e transmetueshme nga vektorët (VBD), teste të shpejta për sëmundjet seksualisht të transmetueshme (STD), teste të shpejta për sëmundjet e sistemit të frymëmarrjes dhe teza të shpejta për sëmundjet e sistemit tretës. Përveç kësaj, me aftësi të forta R&D, ne do t'i kushtonim më shumë vëmendje diagnostikimit të sëmundjeve tropikale të neglizhuara (NTD).
Si të testoni?
dfb

Produktet kryesoreNe Furnizojmë

IMMUNOBIO R&D dhe prodhon komplete testimi me cilësi të lartë për COVID-19, si dhe siguron fletë të paprerë dhe proteina.

Rrethus

Hangzhou Immuno Biotech Co, Ltd, është organizata origjinale në Immuno Group. Ekipi i Hangzhou Immuno Biotech ka zhvilluar një seri proteinash dhe komplete testesh të shpejta për industrinë e diagnostikimit in vitro në fazën e hershme. Gradualisht, IMMUNO u njoh mirë si një partner i mirë R&D dhe furnizues i mirë i produkteve të testimit të shpejtë veterinar.

shikoni më shumë
 • >50

  Me më shumë se 50 patenta, të cilat gradualisht po përkthehen në produkte dhe shërbime për klientët

 • > 15%

  Më shumë se 15% e shitjeve vjetore investohen në kërkimin dhe zhvillimin e produktit

 • > 100

  Në vitin e kaluar, ne kemi ofruar mbështetje teknike dhe shërbime për më shumë se 100 kompani në të njëjtën industri

 • > 50%

  Vitet e fundit, shkalla vjetore e rritjes së shitjeve të kompanisë është më shumë se 50%, gjithnjë e më shumë klientë na zgjedhin

të funditlajme dhe blogje

shikoni më shumë
 • Immunobio Në Ekspozitën Ndërkombëtare të Industrisë së Jetës dhe Shëndetit të Pekinit 2023

  Immunobio Në 2023 Pekin International Life and Health Industy Expo, 13 korrik 2023 Booth Nr.:3206 Vendi i ekspozitës: Qendra Ndërkombëtare e Ekspozitave të Kinës, Rruga Lindore Beisanhuan 6, Distrikti Chaoyang, Beij
  Lexo më shumë
 • Testi i antigjenit të lisë së majmunit është i disponueshëm

  Më 15 gusht 2022, testi i shpejtë i antigjenit Monkeypox i IMMUNOBIO është zhvilluar me sukses. Ky produkt ende po përdor teknologjinë e fortë të IMMUNO BIO, imunokromatografinë anësore koloidale prej ari. Res
  Lexo më shumë
 • Testi i shpejtë i lisë së majmunit është i disponueshëm

  Më 27 maj 2022, laboratori IMMUNOBIO zhvilloi me sukses antigjenin rekombinant të lisë së majmunit. Sapo u hodhën në treg produktet e lëndës së parë, u morën porosi nga eksperimente të ndryshme në të gjithë vendin
  Lexo më shumë

Lini Mesazhin Tuaj